Supervision for Marte meo terapeuter

  • mor kysser barnEr du uddannet Marte meo terapeut og anvender du metoden i dit daglige arbejde?
  • Savner du muligheden for at kunne mødes i et fagligt forum med andre terapeuter?
  • Oplever du et behov for at tage hånd om din fortsatte faglige kompetenceudvikling indenfor Marte meo terapi?

At deltage i en supervisionsgruppe hos mig kan understøtte din faglighed og give dig et inspirerende forum, hvor du kan dele både dine succes´er og dine faglige og personlige udfordringer i dit arbejde med at understøtte relationer og trivselsprocesser.

I supervisionsgruppen vil du få mulighed for at hente inspiration til dine Marte meo processer, og mulighed for at blive styrket i dine Marte meo terapeutiske kompetencer gennem supervision på dit arbejde – ud fra dine egne videooptagelser.

Der vil blive mulighed for at deltage i et levende læringsmiljø med det formål at styrke dig og din faglighed, og med fokus på eksempelvis interaktionsanalyse og udredning af barnets udviklingsbehov, børn med særlige behov for udviklingsstøtte, Marte meo og familiebehandling, terapeutisk samtaleteknik og intervention, procesoverblik, tekniske udfordringer, pc-redigering osv.

Grupperne mødes jævnligt og sammensættes tværfagligt.
Gruppesupervision fra 9-15
Pris: 1100 kr. pr. gang (v. 4 deltagere) incl. supervision, kaffe/the, frugt og frokostsandwich.

Du er meget velkommen til at kontakte mig for at høre nærmere om mulighederne. Aftaler om individuel supervision omkring samspilstemaer er også muligt (med eller uden video).

Tilmelding sker på c.lindskov@live.dk eller på tlf. 29 82 91 92